Professionele hoogspanningstestapparatuur Fabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.

WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.

1
WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.
FANKE Factory
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Merken : FANKE HIGHVOLT
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 6000000-10000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 50% - 60%
Business License No.: 914201007551354486
Business scope: Development, research, and technical services of electrical power and mechatronics,product manufactu
ISO certificate: ISO9001
Registered capital: 16000000RMB
Factory area: 12000 m2

Opgericht in 2003, is FANKE de binnenlandse leider die zich in het ontwerpen en van de van de van de productiehv test, meting en revisie materiaal specialiseren. In 2003, Co. van Wuhan HIGHVOLT, wordt Ltd gevestigd als onze dochteronderneming. Wij verstrekken een diversiteit van volledige testende oplossingen en one-stop dienst voor stroombedrijven, elektrische onderzoeksinstellingen en de elektrische bedrijven van de materiaalvervaardiging.
Gevestigd in de Wetenschap en de Technologieindustrieterrein van Guannan-- de optische Vallei van China, behandelen wij een gebied van 12.000 vierkante meters die voor workshop en bureaus worden gebruikt. Met het geregistreerde kapitaal van 16.000.000 yuans, bereikt ons jaarlijks verkoopvolume 70.000.000 yuans. Als sub-metingseenheid van Wuhan-stad, ontwikkelen wij ons als uitvoerige high-tech onderneming het integreren onderzoek, ontwikkeling, productie, installatie, commissie, verkoop en de dienstadvies.


Het goede voorzien van een netwerk houdt ons verblijf voordelig en innovatief in de markt. Gebaseerd op de brede samenwerking met instellingen van het hogere leren in Wuhan, vestigen wij een onderzoekscentrum van HV dat door de professionele ingenieurs en de specialisten van HV wordt gesteund van Wuhan-het Onderzoekinstituut van Hoogspannings Van het Net van de Staat, Instituut van Watermilieubescherming en Hydro-elektrische Macht van Huazhong-Universiteit van Wetenschaps&technology en Wuhan-Universiteit.


Ons beheersteam is samengesteld uit professionele beheerders met rijke ervaring in moderne zaken en projectleiding en technisch personeel die zich in HV, machtstransmissie, transformatie en automatisering specialiseren. Tot nu toe, stellen wij 75 stabiele arbeiders tewerk, 65% van wie vrijgezelgraad hebben en enkele rust gevorderde ingenieurs en professionele deskundigen met Artsengraad is.


Wij houden talrijke intellectuele-eigendomsrechten, gebruiksmodel en de uitvindingsoctrooien voor producten, zoals hydraulische geïntegreerde hoogspanning weerstaan proefsysteem, sleep van de reeks weerstaat de resonerende test, ultrahoogspanningsac/dc voltage testmateriaal, PD van de machtsfrequentie weerstaat het vrije voltage testmateriaal en ander materiaal van het stroomonderhoud evenals andere op maat gemaakte producten.
Onze producten zijn toegepast voor onsiteoverdracht, preventieve onderhoud en kwaliteitscontroletest. Wij hebben klanten rondom het land, met inbegrip van ver*klaren-bezeten instellingen en groot-geschraapte ondernemingen in secties van spoorweg, de olieindustrie en chemische techniek. Sommige producten zijn uitgevoerd naar markten overzee, met inbegrip van de V.S., medio-in het oosten, Korea, India en Vietnam, ect.


Met een visie aan win-win resultaat, zullen wij blijven ons ons op klantenbehoeften concentreren en bij de technische innovatie baseren, die de hoogste-rangschikt leverancier voor elektrisch het testen en metingsmateriaal en EPS-de techniekdienst ernaar streven te worden.

Contactgegevens
WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Jianbin Cao

Tel.: 86-13707144739

Fax: 86-27-87514042

Direct Stuur uw aanvraag naar ons