Professionele hoogspanningstestapparatuur Fabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Reeks van de stroomonderbrekertest

Automatische stroomonderbreker Test Set Schakelaar Vacuümonderbreker Tester ISO9001-goedkeuring

Automatische stroomonderbreker Test Set Schakelaar Vacuümonderbreker Tester ISO9001-goedkeuring

Automatical Circuit Breaker Test Set Switch Vacuum Interrupter Tester ISO9001 Approval
Automatical Circuit Breaker Test Set Switch Vacuum Interrupter Tester ISO9001 Approval Automatical Circuit Breaker Test Set Switch Vacuum Interrupter Tester ISO9001 Approval Automatical Circuit Breaker Test Set Switch Vacuum Interrupter Tester ISO9001 Approval Automatical Circuit Breaker Test Set Switch Vacuum Interrupter Tester ISO9001 Approval

Grote Afbeelding :  Automatische stroomonderbreker Test Set Schakelaar Vacuümonderbreker Tester ISO9001-goedkeuring Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Fanke High-Voltage
Certificering: ISO9001
Modelnummer: FKZK
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: ÉÉN EENHEID
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoer standaard houten geval met vrije beroking
Levertijd: 10 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10Units/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Vacuümniveautest voor Vacuümtypecitizens band advatage: Test onder zonder de vacuümbuis te verwijderen
Geteste CITIZENS BANDsoorten: Allerlei Vacuümbuizen van Vacuümtypecitizens band Vacuümtestwaaier: 9.999×10-1~1×10-6 /Accuracy: 10%
testmethode: De methode van de magnetronlossing
Hoog licht:

stroomonderbreker tester

,

stroomonderbreker analyzer

Vacuüm inspecterende tester, vacuümniveau-analyzer voor vacuümbreker, vacuümniveau-testen

I. Productomschrijving en toepassing

Voor het controleren van het door de isolatie aangetaste niveau van de vacuümstroomonderbreker, is een gebruikelijke testmethode door de voedingsfrequentie bestand tegen spanning, maar op deze manier worden alleen de defecten gevonden die aantonen dat de mate van vacuüm ernstig is verslechterd. Wanneer de vacuümgraad is verslechterd tot 10-2 - 10-1 Pa, hoewel de doorslagspanning niet afnam door middel van de voedingsfrequentie doorstaan ​​spanningstest, was de boog bluskamer nog steeds onaanvaardbaar.

De vacuümzuigertester met vacuümschakelaar van FKZK gebruikt een nieuwe excitatiespoel en gebruikt de magnetronontladingsmethode om het vacuüm van de boogdoende kamer te testen zonder de boogdoofkamer te demonteren. Tegelijkertijd wordt de microcomputer gebruikt voor synchrone besturing en data-acquisitie en -verwerking, zodat de veldtestgevoeligheid in de boogdoofkamer 10-5 Pa kan bereiken. Het meest opvallende kenmerk van dit instrument is het gebruik van een nieuwe excitatie. spoel- en gegevensverwerkingsmethode om een ​​vacuümmeting te verkrijgen zonder demontage. Het instrument heeft de voordelen van gemakkelijk gebruik, eenvoudige bediening, demontagemeting en hoge testnauwkeurigheid. Het is een praktisch testinstrument en wordt veel gebruikt in stroom-, staal-, petrochemische, textiel-, kolen-, spoorweg- en andere afdelingen die vacuümschakelaars gebruiken.

II. Testprincipe van FKZK-tester

Trek een afstand van de twee contacten van de boogdoofkamer open, breng puls hoogspanning aan, omcirkel de magnetische spoel rond de buitenkant op de boogdoofkamer, sluit een grote stroom aan op de spoel, die synchroon gepulseerde magnetische velden in de boog blustkamer produceert samen met hoogspanning, zodat de elektronica in de boog blustkamer spiraalbewegingen maakt als gevolg van de pulsvormige magnetische velden en met de collide-ionisatie van restgasmoleculen, is de resulterende ionenstroom ongeveer evenredig met de restgasdichtheid. Voor verschillende buizen, in dezelfde vacuümomstandigheden, is de ionenstroommaat niet gelijk, wanneer de detectie-ionenstroom, door een ionenstroom-vacuümcurve, het vacuüm automatisch wordt berekend door een computer, en de waarden worden weergegeven.

II. Kenmerken

 1. Het apparaat kan de brekerstatus van aan of uit voor breuken automatisch identificeren en werkt overeenkomstig met een aanwijzing.
 2. Onafhankelijke breuk 6 kan de verbindingsstatus van een breuk testen en aangeven, zodat het handig is voor gebruikers om de bedrading te controleren.
 3. Het apparaat kan vijftig sets testresultaten opslaan.
 4. Het grote scherm (320 × 240) LCD-scherm is een geavanceerd grijs scherm dat niet reflecteert of zwart scherm in zonlicht. Trouwens, de menu-interface met aanwijzingen over afbeeldingen en het werken met het karaktersmenu is eerder persoonlijk en eenvoudig te bedienen.
 5. Het apparaat heeft een krachtige functie voor grafische analyse, waardoor het mogelijk is tegelijkertijd de golfvorm en de gemeten gegevens weer te geven. Het testproces is dus meer vanzelfsprekend.
 6. Het apparaat bevat een vertragings- en beveiligingsfunctie, die het mogelijk maakt spoelspanning automatisch af te schakelen nadat de stroomonderbreker in bedrijf is. Daarom zijn de stroomonderbreker en het testinstrument goed beschermd.
 7. Het apparaat kan worden gebruikt voor het uitvoeren van een elektrische en handmatige schakeltest.
 8. Het apparaat kan worden gebruikt bij het experimenteren van lage spanning en hoge spanning en zoekt automatisch de minimale spanning of sluitspanning.
 9. Het kan worden gebruikt bij het hersluiten van een experiment voor het meten van de parameters van het openen van de sluiting, openen van de opening en openen en sluiten van de opening.
 10. Parametermeting van vacuümschakelaar (enkele spoel).

III. Technische parameters

Vacuüm meetbereik 9.999 × 10 -1 ~ 1 × 10 -5 Vochtigheid ≤80% RH
Ionenstroom meetbereik 9.999 × 10 -1 ~ 1 × 10 -6 macht AC, 220V, 50 Hz ± 10%
Meetfout <10% Dimensie 420 x 290 x 210 (mm)
Resolutie 10 -5 pa Uitgang hoogspanning Impuls ≤ 30k V 15k Hz
Omgevingstemperatuur -20 ℃ -50 ℃ Gewicht 8 kg

IV. configuraties:

 • Magnetronstroomsensor 1 stuk
 • Uitgangslijn van huidige 2 stuk
 • Ingangslijn van signaal 2 stuk
 • Fuse 2 stukken
 • Voedingskabel 1 stuk

Contactgegevens
WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Sales Manager

Tel.: +8613707144739

Direct Stuur uw aanvraag naar ons