Professionele hoogspanningstestapparatuur Fabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD. Fabrieksreis

 • lopende band

  Wij specialiseren ons in R&D, ontwerp, productie, fabriek het testen en verkoop van allerlei testmateriaal met hoog voltage, van rol die, rolsteun, kernverwerking, rol winden die drogen en vacuümverwerking, om materiaalassemblage en de test van de materiaalfabriek te testen, volgen wij strikt de professionele normen en verrichtingen van de Klantenovereenkomst, en ondernemen ook de productie van aangepaste producten, evenals OEM het produceren.

   

                             WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD. fabriek productielijn 0

   

                          WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD. fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

    Onze testproducten hebben volledige onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, is het FANKE-handelsmerk gepatenteerd, en sommige technologieën van het kernproduct zijn gepatenteerd.

  WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Met overvloedige technologier&d sterkte, centreert het handhaven van een brede waaier van technologische samenwerking met zeer belangrijke universiteiten die van Wuhan, zich op de talenten en het technologievoordeel baseren van Wuhan-het Onderzoekinstituut van Hoogspannings van het Net van de Staat, Instituut van watermilieubescherming en hydro-elektrische macht van Huazhong-Universiteit van Wetenschaps&technology en Wuhan-Universiteit, op verscheidene doctorale adviseurs en professoren op gebied van hoogspanningstechnologie en bouwt een onderzoekscentrum van dozens gespecialiseerde personen in hoogspanning en machts de techniek van het elektronikaontwerp op om oplossingen en producten voor elektrisch systeem te verstrekken.

   

  Het bedrijfbeheer heeft een redelijke kennisstructuur met managers die bij het beheren van moderne onderneming van lange termijnen van praktijk voor projectleiding en ondernemingsbeheer evenals technische deskundigen in hoogspanning, machtstransmissie en distributie, automatisering professioneel zijn. De gemiddelde leeftijd van belangrijkste administratief personeel is 35 en allemaal houden een minimumniveau van baccalaureaat.

   

  Ons bedrijf heeft speciaal testend centrum en het beheersysteem van de laboratoriumkwaliteit, dat geschikte, betrouwbare en nauwkeurige experimentele gegevens en theoretische kern verstrekken. Het doel van de meetapparaten is „deficiëntie-bewijs“ en zelfs zou het kleinste gebrek moeten worden vermeden.

   

  WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
WUHAN FANKE HAIWO HIGH VOLTAGE TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Jianbin Cao

Tel.: 86-13707144739

Fax: 86-27-87514042

Direct Stuur uw aanvraag naar ons